Dekhengst

Onze dekhengst
Voor onze alpaca dekservice beschikken wij over een prachtige dekhengst: Nozem, rose-grijs . Hij is onze parels in de wei! Zijn prachtige grijze vacht en ontzettend lieve en nieuwsgierige karakter maakt hem tot een geweldige alpaca. Deze hengst kan worden ingezet voor een dekking van een of meerdere merries van uw kudde. Wij bieden voor het dekken de mogelijkheid van ‘drive by’.

Drive by
Bij een ‘drive by’ dekking komt u met uw merrie naar ons toe. De dekking wordt dan direct bij ons uitgevoerd. Na een aantal weken laat u zelf de merrie controleren of ze drachtig is. Mocht de merrie niet drachtig zijn, dan kunt u opnieuw met de merrie langskomen en zullen we een nieuwe dekking uitvoeren.

Gezondheidsverklaring
Wanneer u uw merrie door een van onze hengsten wilt laten dekken heeft u een gezondheidsverklaring nodig (max. 1 week oud) van uw merrie. Deze moet opgesteld zijn door een dierenarts met daarin een verklaring dat de merrie ontwormd is en behandeld tegen clostridia.

Garantie
Wij zijn erkend fokker en aangesloten bij de AAB (Alpaca Association Benelux). Als erkend lid van de AAB bieden wij de dekkingen aan met garantie op een levend geboren cria.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op info@alpacabellatorem.nl

Klik op de foto voor een vergroting

Nozem

Nozem is een prachtige rose-grijze hengst met een fantastisch zachte wol. Hij heeft een heel lief en nieuwsgierig karakter.

Moeder:
Bozedown Belinda
Vader:
Alpaca Eiland Peruvian Rosco
Geboortedatum:
11-6-2016
Kleur:
Rose-grijs
Wol waarde:
Eerste vacht 15.1 micron en SD 3,7

Prijs gebaseerd op 'drive by' dekking.

400,-

Meer info of afspraak maken