Een alpaca kopen

Wilt uw een of meerdere alpaca's kopen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alpaca’s die gefokt zijn met dieren van onze eigen kudde. Al onze alpaca’s zijn gechipt en geregistreerd bij de AAB (Alpaca Association Benelux) en worden verkocht met stamboek, gezondheidsverklaring en zijn schurftvrij. Gaat u voor het eerst een alpaca kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Heeft u interesse in het kopen van een alpaca of meerdere alpaca’s dan kunt u contact met ons opnemen om de dieren te komen bekijken.

Hieronder vindt u het aanbod van onze alpaca’s die te koop zijn.

Starten met alpaca's

Gaat u voor het eerst alpaca's kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de aanschaf, verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Klik op de foto voor een vergroting

Chardonnay - drachtige merrie

Chardonnay is een hele nieuwsgierige lieve alpaca die altijd even komt kijken wat er gebeurt. Chardonnay heeft de prachtige kop van haar moeder geerft. Chardonnay is gedekt door onze lieve zeer op mensen gericht zijnde hengst Aslan. Ze verwacht rond eind mei 2020 haar eerst jong.

Moeder:
Tienda Molino Ginger
Vader:
Classical MileEnd Lysander ET
Geboortedatum:
16-9-2017
Kleur:
Wit

GERESERVEERD

3250,00 incl. BTW

Klik op de foto voor een vergroting

Coco - drachtige merrie

Coco is een prachtige chocoladebruine merrie. Ze is een plaatje in de wei en heel nieuwgierig van karakter en staat als eerste bij het hek. Ze is halstermak en heeft op verschillende alpacashows mooie prijzen gewonnen. Ze is geboren uit een mooie familielijn. Ze is gedekt door onze eigen dekhengst Hunter. Rond eind mei 2020 verwacht ze haar eerst jong.

Moeder:
Inca Hollyhock
Vader:
AE Boulerouge
Geboortedatum:
11-06-2017
Kleur:
Bruin
Wol waarde:
20,5 – 4.2 SD – 97.7 CF / 135 mm lengte eerste vacht

VERKOCHT

3490,00 incl. BTW

Klik op de foto voor een vergroting

Chanel - drachtige merrie

Chanel is een blue black alpaca met prachtige voorouders. Chanel is een hele rustige lieve alpaca. Ze is halstermak. Chanel is gedekt door AE Nozem een grijze hengst, met een zeer goede wolkwaliteit. Volgend jaar rond eind mei 2020 zal ze haar eerste jong verwachten.

Moeder:
Inca Genius
Vader:
Wyona Casa Nero
Geboortedatum:
8-7-2017
Kleur:
Blue Black

VERKOCHT

3250,00 incl. BTW

Klik op de foto voor een vergroting

Dushi - merrie

Dushi is een prachtig lieve dame. Ze is een jong van onze knappe Blue Moon. Dushi is nu 1 jaar oud en moet nog even wachten tot ze gedekt kan worden. Dushi is halstermak.

Moeder:
AOL Blue Moon
Vader:
ASA Deja Vu II
Geboortedatum:
26-5-2018
Kleur:
Licht bruin

VERKOCHT

2250,00 incl. BTW

Klik op de foto voor een vergroting

Falco - gecastr. hengst

Falco is een echte gentelman! Echt een prachtige grote zwarte alpaca, die tussen de dames hoort te staan. Een ruin tussen een groep merries, zorgt voor rust in een groep. En voor Falco is deze taak ten volle weggelegd.
Falco kan niet tussen een groep hengsten geplaatst worden, zeker niet omdat Falco altijd al een merriegroep om zich heen gehad heeft en dus zijn rol in een merrie groep goed kent. Hij is heel zorgzaam voor eventuele cria’s die in een groep geboren worden.

Moeder:
AL Zarifa
Vader:
Canchones Discovery
Geboortedatum:
27-06-2012
Kleur:
Zwart

VERKOCHT

1090,00 incl. BTW