Een alpaca kopen

Wilt uw een of meerdere alpaca's kopen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alpaca’s die gefokt zijn met dieren van onze eigen kudde. Al onze alpaca’s zijn gechipt en geregistreerd bij de AAB (Alpaca Association Benelux) en worden verkocht met stamboek, gezondheidsverklaring en zijn schurftvrij. Gaat u voor het eerst een alpaca kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Heeft u interesse in het kopen van een alpaca of meerdere alpaca’s dan kunt u contact met ons opnemen om de dieren te komen bekijken.

Hieronder vindt u het aanbod van onze alpaca’s die te koop zijn.

Starten met alpaca's

Gaat u voor het eerst alpaca's kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de aanschaf, verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Klik op de foto voor een vergroting

Aslan - Hengst (Ruin)

Aslan is in 2015 bij ons geboren. Vanaf dag een was hij een zeer nieuwsgierige alpaca die graag aandacht wil. Afgelopen jaren hebben we hem ingezet als dekhengst. Dit jaar is hij gecastreerd. Het liefst is hij samen met een of twee andere gecastreerde hengsten. Een groepje met merries is minder geschikt omdat hij als dekhengst is ingezet bestaat het risico dat hij dekgedrag blijft vertonen. Aslan komt graag naar je toe en loopt gemakkleijk aan een halter met je mee.

Moeder:
Tienda Molino Evita
Vader:
Inca Elliott
Geboortedatum:
09-­07-­2015
Kleur:
Licht Faun

750,00