Een alpaca kopen

Wilt uw een of meerdere alpaca's kopen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alpaca’s die gefokt zijn met dieren van onze eigen kudde. Al onze alpaca’s zijn gechipt en geregistreerd bij de AAB (Alpaca Association Benelux) en worden verkocht met stamboek, gezondheidsverklaring en zijn schurftvrij. Gaat u voor het eerst een alpaca kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Heeft u interesse in het kopen van een alpaca of meerdere alpaca’s dan kunt u contact met ons opnemen om de dieren te komen bekijken.

Hieronder vindt u het aanbod van onze alpaca’s die te koop zijn.

Starten met alpaca's

Gaat u voor het eerst alpaca's kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de aanschaf, verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Klik op de foto voor een vergroting

Ebony - merrie

Ebony is geboren op 30 mei 2019. Ze is heel nieuwsgierig, eet uit je hand, is halstermak en heeft een sterk karakter. Haar vader (Hunter) en moeder (Ginger) zijn beide onderdeel van onze kudde. Een leuke merrie die vanaf volgend jaar gedekt kan worden.

Moeder:
Tienda Molino Ginger
Vader:
AOL - Hunter
Geboortedatum:
30 mei 2019
Kleur:
Faun

2750,00

Klik op de foto voor een vergroting

Hunter - dekhengst

Hunter is een nakomeling van de tophengst Lysander ET. Hij heeft een geweldige vacht die super zacht is door zijn lage micron. Hij is vriendelijk en heeft een nieuwsgierig karakter en is haltermak. Echt een hengst waarmee je je kudde kunt verbeteren. Omdat dit een dekhengst is kan hij alleen terrecht bij een groep met andere (gecastreerde) hengsten. Deze hengst is per direct beschikbaar.

Moeder:
AOL Dolce Vita
Vader:
Lysander ET
Geboortedatum:
7 juli 2016
Kleur:
Faun

VERKOCHT