Een alpaca kopen

Wilt uw een of meerdere alpaca's kopen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alpaca’s die gefokt zijn met dieren van onze eigen kudde. Al onze alpaca’s zijn gechipt en geregistreerd bij de AAB (Alpaca Association Benelux) en worden verkocht met stamboek, gezondheidsverklaring en zijn schurftvrij. Gaat u voor het eerst een alpaca kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Heeft u interesse in het kopen van een alpaca of meerdere alpaca’s dan kunt u contact met ons opnemen om de dieren te komen bekijken.

Hieronder vindt u het aanbod van onze alpaca’s die te koop zijn.

Starten met alpaca's

Gaat u voor het eerst alpaca's kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de aanschaf, verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Klik op de foto voor een vergroting

Coco (Merrie)

Coco is een prachtige chocoladebruine merrie. Ze is een plaatje in de wei en heel nieuwgierig van karakter en staat als eerste bij het hek. Ze is halstermak en heeft op verschillende alpacashows mooie prijzen gewonnen. Ze is geboren uit een mooie familielijn. Ze is nog niet gedekt, maar de dekking is wel in de prijs inbegrepen. We hebben drie dekhengsten waar Holly mee gedekt kan worden. De keuze is aan u.

Moeder:
Inca Hollyhock
Vader:
AE Boulerouge
Geboortedatum:
11-06-2017
Kleur:
Bruin
Wol waarde:
20,5 – 4.2 SD – 97.7 CF / 135 mm lengte eerste vacht

3490,00 incl. BTW

Meer info of afspraak maken

Klik op de foto voor een vergroting

Falco (gecastr. hengst)

Falco is een echte gentelman! Echt een prachtige grote zwarte alpaca, die tussen de dames hoort te staan. Een ruin tussen een groep merries, zorgt voor rust in een groep. En voor Falco is deze taak ten volle weggelegd.
Falco kan niet tussen een groep hengsten geplaatst worden, zeker niet omdat Falco altijd al een merriegroep om zich heen gehad heeft en dus zijn rol in een merrie groep goed kent. Hij is heel zorgzaam voor eventuele cria’s die in een groep geboren worden.

Moeder:
AL Zarifa
Vader:
Canchones Discovery
Geboortedatum:
27-06-2012
Kleur:
Zwart

1090,00 incl. BTW

Meer info of afspraak maken

Klik op de foto voor een vergroting

Genius (merrie)

Genius is een lieve, blue black merrie. Ze komt uit een prachtige bloedlijn. Ze is de moeder van Ammadeus (hengst) en Chanel (merrie) die beide bij ons geboren zijn. Genius is nu gedekt door onze eigen hengst Aslan. De uitgerekende datum licht rond eind april 2019. We verkopen haar met de garantie op een levend geboren cria. Dus eigenlijk 2 alpaca's voor de prijs van een.

Moeder:
Arunvale Ebony's Jenny
Vader:
Popham Thunder
Geboortedatum:
28 september 2012
Kleur:
Zwart

VERKOCHT