Een alpaca kopen

Wilt uw een of meerdere alpaca's kopen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alpaca’s die gefokt zijn met dieren van onze eigen kudde. Al onze alpaca’s zijn gechipt en geregistreerd bij de AAB (Alpaca Association Benelux) en worden verkocht met stamboek, gezondheidsverklaring en zijn schurftvrij. Gaat u voor het eerst een alpaca kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Heeft u interesse in het kopen van een alpaca of meerdere alpaca’s dan kunt u contact met ons opnemen om de dieren te komen bekijken.

Hieronder vindt u het aanbod van onze alpaca’s die te koop zijn.

Starten met alpaca's

Gaat u voor het eerst alpaca's kopen? Wij helpen u ook graag met tips en advies over de aanschaf, verzorging en gezondheid van alpaca’s.

Klik op de foto voor een vergroting

Floyd - appaloosa hengst

Onze Floyd is een heerlijk mooie appaloosa alpaca. Hij is zoon van de prachtige appaloosa hengst Toota Appaloosa Django (laatste 2 foto's) en onze mooie merrie AOL Blue Moon. Hij zal in de aankomende jaren nog flink van kleur kunnen veranderen. Hij lijkt veel op zijn vader en zal mogelijk ook richting het appaloosa grijze veranderen.

Moeder:
AOL Blue Moon
Vader:
TOOTA Appaloosa Django
Geboortedatum:
5-7-2020
Kleur:
Appaloosa

3850,00

Klik op de foto voor een vergroting

Freek - hengst

Onze Freek, vernoemd naar Freek Vonk, waar onze zonen groot fan van zijn. Freek Vonk heeft zelfs even gereageerd op deze vernoeming. Freek is een heerlijk klein mannetje. Hij is zoon van AOL Hunter en Tienda Molino Ginger. De mooie koppies van zijn ouders heeft Freek dan ook helemaal geërfd. Het is een vriendelijke en rustige alpaca.

Moeder:
Tinda Molino Ginger
Vader:
AOL Hunter
Geboortedatum:
30-6-2020
Kleur:
Licht Faun

1100,00

Klik op de foto voor een vergroting

Aslan - hengst (ruin)

Aslan is in 2015 bij ons geboren. Vanaf dag een was hij een zeer nieuwsgierige alpaca die graag aandacht wil. Afgelopen jaren hebben we hem ingezet als dekhengst. In juli 2020 is hij gecastreerd. Het liefst is hij samen met een of twee andere gecastreerde hengsten. Een groepje met merries is minder geschikt omdat hij als dekhengst is ingezet. Aslan komt graag naar je toe en loopt gemakkleijk aan een halter met je mee. Elk jaar geeft hij een prachtige wolopbrengst.

Moeder:
Tienda Molino Evita
Vader:
Inca Elliott
Geboortedatum:
09-­07-­2015
Kleur:
Licht Faun

750,00

Klik op de foto voor een vergroting

Holly - merrie (drachtig)

Holly is een ervaren moeder, een echte Engelse dame. In 2015 is Holly vanuit Engeland naar Nederland gekomen en heeft ze ons vier prachtige cria's gegeven. Holly is op 10 juni 2020 gedekt door Bellatorem Aslan en verwacht eind mei haar vijfde cria. Holly is een lieve, zorgzame en ervaren moeder. Een aanwinst voor je kudde.

Moeder:
Cambridge Ambrose
Vader:
Inca Excalibur
Geboortedatum:
29-8-2013
Kleur:
Chocolade Bruin

2750,00